Fiscaal Advies

BDO CampsObers behoort tot de top vijf van accountants- en adviesorganisaties in Nederland en heeft inmiddels zo’n 2000 professionals in dienst, verspreid over 30 vestigingen in het land. Bij BDO CampsObers werken honderden fiscalisten, van generalisten tot specialisten op het gebied van bijvoorbeeld inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting loonbelasting en internationaal belastingrecht, waaronder het begeleiden van expats. BDO heeft voorts de beschikking over een eigen vaktechnisch bureau dat alle ontwikkelingen binnen de diverse vakgebieden nauwlettend bestudeerd.

BDO maakt deel uit van BDO International, een wereldwijd netwerk dat vertegenwoordigd is in meer dan 100 landen, verspreid over meerdere continenten. BDO International is qua omvang het vijfde internationale netwerk ter wereld. Onze professionals beschikken daardoor over een schat aan grensoverschrijdende informatie en kennis.

Marc Voet
Marc Voet is al meer dan 10 jaar werkzaam als belastingadviseur bij BDO CampsObers. In de loop van de jaren heeft hij zich gespecialiseerd in de fiscale advisering op sportgebied. Hij heeft als belastingadviseur ruime ervaring met het adviseren van betaald voetbal organisaties en topsporters, met name professionele voetbalspelers.

De fiscale wet- en regelgeving wordt steeds complexer en vraagt in het geval van een professionele voetbalspeler om de visie en daadkracht van een gespecialiseerde fiscalist. Bij een internationale transfer en het daaropvolgend verblijf in het buitenland is snel handelen en een goede advisering een absoluut vereiste. Door de ervaring van Marc Voet en het internationale netwerk van BDO kan hier perfect op worden ingespeeld. Om de professionele voetbalspeler ook op fiscaal gebied zo optimaal mogelijk te kunnen bedienen is derhalve gekozen voor een nauwe samenwerking tussen BDO – in de persoon van Marc Voet – en Nakhli Mondial. Zo kunnen wij een optimale dienstverlening voor de voetballer garanderen: gericht, snel en op de praktijk toegesneden.

 

Translate »