Van Vlerken tekent nieuw contract tot 2017 bij PSV

Bram van Vlerken krijgt een extra jaar om zich te bewijzen in het shirt van PSV. De twintigjarige rechtsback, die ook in het centrum van de verdediging uit de voeten kan, zag zijn aflopende contract met één seizoen verlengd worden. Daarnaast heeft PSV de optie om na volgend seizoen Van Vlerken nog een jaar in Eindhoven te houden. opnieuw 2

De verdediger werd in 2011 door PSV opgenomen in de jeugdopleiding en twee jaar later kwam Van Vlerken al terecht bij Jong PSV. Pas in het huidige seizoen komt de rechtspoot veel aan spelen toe, met zeventien optredens in de Jupiler League in het huidige seizoen. Een nekblessure zette eerder een streep door meer speelminuten, ook bij de A-selectie in de voorbereiding op het vorige seizoen.

“Ik heb een heel moeilijke tijd achter de rug. Nadat ik hersteld was van mijn nekblessure scheurde ik in de zomer mijn hamstring af. Ik ben heel blij dat de club na zulke moeilijke seizoenen met mij wil verlengen”, stelt pechvogel Van Vlerken op de clubwebsite van de huidige landskampioen. “Dat betekent dat ze het in me zien zitten. Ik hoop het vertrouwen waar te kunnen maken.”

bram 3

 

 

 

Translate »