Damian van Bruggen verruilt Ajax voor PSV

Damian van Bruggen maakt deze zomer de overstap van Jong Ajax naar PSV. De jeugdinternational zette dinsdag zijn handtekening dat hem tot de zomer van 2018 aan de Eindhovenaren verbindt. In de verbintenis is een optie voor nog een jaar opgenomen.Damian1

Van Bruggen maakte in 2011 de overstap van de jeugdopleiding van Almere City naar Ajax. In 2014 maakte hij zijn officiële debuut voor Jong Ajax, waardoor inmiddels 58 wedstrijden en twee doelpunten achter zijn naam staan. Daarnaast doorliep Van Bruggen diverse jeugdelftallen van Nederland.

“Ik heb gekozen voor het sportieve. Het plan dat PSV heeft geschetst spreekt me enorm aan. Ik ben aardig onderweg, maar kan op trainingen en in de Jupiler League nog veel leren. Binnen één á anderhalf jaar hoop ik hier in het Philips Stadion te spelen.

Translate »