“Joeri de Kamps gaat voor buitenlands avontuur en vertrekt naar SK Sloven Bratislava ”

De verdedigende middenvelder verlaat NAC Breda voor de huidige nummer 2 in Slowakije. Nikodimos Papavasiliou (hoofdtrainer van SK Sloven Bratislava) is dan ook zeer content met zijn nieuwe aanwinst.
joeri2

De Kamps ondertekende vanmiddag een 3,5-jarige aanbieding. Mustapha Nakhli bevestigt de transfer van zijn cliënt naar de club uit Bratislava “De onderhandelingen hebben lang geduurd, maar we hebben er een topdeal van gemaakt. Ik heb er ook alle vertrouwen in, dat Joeri hier gaat slagen”. Joeri kwam dit seizoen 6 maal in actie voor de formatie uit Breda, maar werd gehinderd door een peesblessure waar hij nu weer helemaal van hersteld is. Ondanks de overige belangstelling uit het binnenland, heeft de middenvelder gekozen voor een buitenlandse avontuur.

laatste

Translate »