EK Onder 17
In de groepsfase neemt het team van KNVB-coach Maarten Stekelenburg het op tegen Republiek Ierland, Engeland en Italië. De wedstrijden in de poulefase worden gespeeld van 6 tot en met 13 mei. Aan het EK doen zestien landen mee. De vier speelsteden zijn Bourgas, Sozopol, Stara Zagora en Sliven. De nummers één en twee van elke poule gaan door naar de laatste acht. 15 en 16 mei staan de kwartfinales op het programma. Op 19 mei worden de halve finales gespeeld en twee play-off wedstrijden waarbij twee WK tickets te verdienen zijn. Op 22 mei wordt de finale gespeeld in Bourgas en wordt duidelijk welk land zich voor één jaar Europees Kampioen onder 17 mag noemen. De beste zes landen van dit EK kwalificeren zich automatisch voor het WK in Chili dat van 17 oktober tot en met 8 november 2015 wordt gehouden.

Programma EK Onder 17
Donderdag 7 mei, 13.00 uur, Sozopol
Ierland – Nederland

Zondag 10 mei, 20.00 uur, Stara Zagora
Nederland – Engeland

Woensdag 13 mei, 19.00 uur, Lazur, Bourgas
Nederland – Italië