Terry Lartey Sanniez ondertekent 3,5-jarig contract bij Ajax

Ajax heeft Terry Lartey Sanniez gecontracteerd. De A-junior speelt sinds 2008 in de jeugdopleiding van Ajax. Hij tekende een contract dat met terugwerkende kracht op 1 januari 2015 ingaat en loopt tot en met 30 juni 2018.Lartey Sanniez maakte op 25 januari 2015 zijn debuut in het betaald voetbal voor Jong Ajax in de Jupiler League wedstrijd FC Volendam – Jong Ajax (2-3). In totaal speelde hij drie officiële wedstrijden voor het beloftenelftal.

NMpic
Het betreft het eerste contract voor de rechtervleugelverdediger. ,,Ik sta hier met een goed gevoel, ben erg blij dat er een contract ligt tot 2018. Het geeft mij nog meer vertrouwen dan ik al had. Ik moet nu blijven laten zien hoe goed ik kan voetballen en ik hoop dat ik snel de stap naar de Amsterdam ArenA kan maken.”Management


SAM_0708Hoofd jeugdopleiding Wim Jonk: ,,Terry is een verdediger die fysiek erg sterk is. Hij is moeilijk te kloppen en voldoet aan de eisen en normen die het topvoetbal vragen. Het is een geweldige jongen om mee te werken. Ik ben ontzettend blij dat hij nu een contract heeft afgedwongen.”
2015-02-17 Contract T Lartey Sanniez Arena Amsterdam

 

Translate »