Lesley de Sa maakt tijdelijke overstap naar Go Ahead Eagles

Lesley de Sa vertrekt op huurbasis naar Go Ahead Eagles. Er was interesse van diverse clubs voor de buitenspeler, maar hij koos bewust voor de Adelaarshorst.

‘Het voetbal dat ze speelden, sprak me aan, met die snelle Antonia voorin en dat spel via de vleugels’, reageert de speler. ‘Go Ahead staat erom bekend echt vooruit te willen spelen, ze gaan voor aanvallend voetbal. Voor mij is het belangrijk dat ik nu lekker veel aan het spelen kom, goed voor mijn ontwikkeling. Ik weet dat meerdere clubs ge├»nteresseerd waren, maar mijn gevoel is echt goed bij Go Ahead, ik heb zin in dat stadion te spelen.’

Ook trainer Foeke Booy reageert enthousiast. ‘We hebben een erg goed gesprek met zijn zaakwaarnemer Mustapha Nakhli en Lesly gehad, waarin zij duidelijk aangaven dat het goed was om eerst ervaring op te doen in Nederland. Dan is natuurlijk nog de vraag: op welke club valt de keuze? Wij hebben heel helder uitgelegd wie wij zijn, welke groep er is, hoe wij spelen. Lesly past daar echt prima in. Ook qua mentaliteit, het is een zeer frisse jongen die heel enthousiast over ons praatte’, aldus de oefenmeester.

De Sa is na Mickey van der Hart de tweede Ajacied die wordt gehuurd door Go Ahead Eagles van de regerend landskampioen. De doelman maakte eerder deze zomer al de overstap naar Deventer. Naast Van der Hart en De Sa zijn er met Xandro Schenk en Nick de Bondt ook twee spelers met een recent Ajax-verleden.

Translate »