Zaakwaarnemer Ziyech: “Onderhandelingen zijn gestaakt”

Technisch directeur Hans Vonk bracht deze week in gesprek met de Leeuwarder Courant naar buiten dat de contractonderhandelingen met Hakim Ziyech “bijzonder stroef” verlopen. Nakhli Mondial brengt als reactie naar buiten dat zij de gesprekken met de directie van Heerenveen in goede harmonie hebben ervaren maar dat beide partijen niet nader tot elkaar zijn gekomen.

Hakim Ziyech: ‘Ik ben er nog lang niet’

Volgens het management hebben de onderhandelingen nu inmiddels een nieuwe impasse bereikt en zijn de onderhandelingen gestaakt. “Hakim heeft absoluut en altijd de intentie gehad om zijn aflopende verbintenis bij de club onder de juiste voorwaarden te verlengen, dit is echter niet gelukt. Heerenveen heeft vervolgens aangegeven de optie in zijn contract te gaan lichten en hem de aankomende transferwindow te willen verkopen”.

We zullen de ontwikkelingen op de markt rustig bekijken, daar er volop belangstelling vanuit binnen- en buitenland voor Hakim is. Wij zullen als management de gepaste mogelijkheden voor Hakim in kaart gaan brengen om zijn ontwikkeling te vervolgen.

Translate »