‘Dreigende’ De Sa in de basis tegen AC Milan

Lesley de Sa staat tegen AC Milan in de basis. Na z’n goede wedstrijd tegen Go Ahead Eagles, mag De Sa nu ook tegen AC Milan laten zien wat hij waard is. Eerder vandaag liet De Boer al weten dat hij blij is met de dreiging van de rechtsbuiten. Het is alleen de vraag of de jongeling ook tegen AC Milan dreigend kan zijn. ‘Dat zul je nooit weten, maar Lesly heeft het onbevangene in zich. Er gaat altijd een bepaalde dreiging van hem uit’


‘Of het nou wel of niet lukt, er dreigt bij Lesly altijd gevaar. Het is lastig voor verdedigers om tegen zulke jongens te spelen. Lesly is erbij en kan eventueel spelen. Hij heeft het goed gedaan, maar moet ook nog veel leren. De dreiging die hij altijd heeft, is zijn kwaliteit’, vervolgt De Boer.

Volgens de Ajax-trainer heeft De Sa Kwaliteiten die de rest van de selectie niet heeft. ‘Zowel een-op-een als zonder bal in de diepte is Lesly altijd gevaarlijk voor een verdediger. Dat ontbeert onze selectie een beetje, vandaar dat ik hem erbij heb gehaald.’

Translate »