Ligeon: ‘Lekker dat Kolbeinn mijn voorzet binnenkopte’

Kolbeinn Sigthórsson werd tegen Feyenoord uitgeroepen tot Man of the Match, maar volgens velen had ook Ruben Ligeon die titel verdiend. De rechtsback maakte zijn debuut in een klassieker en speelde een puike pot. Media doken op de 1.70 meter lange verdediger en zijn vader trakteerde hem op een etentje.

http://foxsports.nl/video/149814-ligeon-lekker-dat-kolbeinn-mijn-voorzet-binnenkopte.html

Ligeon zelf gaf zichzelf tegenover Het Parool een 7. Hij beoordeelde zijn prestatie als ‘ruim voldoende’ en niet als ‘goed’. Terwijl Niklas Moisander hem ‘de man van de wedstrijd’ noemde, daar blijft Ligeon zelf nuchter onder zijn prestaties. ‘De trainer werkt nu veelal op dezelfde manier als bij de A1’, kijkt hij terug op zij tijd met Frank de Boer in A1. ‘Maar hij is strenger. Er zit meer druk op. Het is geen jeugdvoetbal.’

Translate »