Contract Menno Koch opengebroken en verlengd

PSV heeft vanmiddag het contract van verdediger Menno Koch (18) opengebroken en verlengd tot 2015.
De Heezenaar doorliep sinds 2006 de jeugdopleiding van PSV en speelt dit seizoen zijn wedstrijden voornamelijk in Jong PSV. Hij traint al regelmatig mee met het eerste elftal en zit vanavond ook bij de wedstrijdselectie voor het bekerduel met EHC/Heuts.

Brands: “Menno ontwikkelt zich uitstekend”
Direct na de ondertekening van zijn contract meldde hij zich bij de groep om zich voor te bereiden op de wedstrijd. Technisch manager Marcel Brands gaf toelichting op de contractverlenging. “Het is altijd speciaal om een jongen uit de eigen jeugdopleiding een profcontract te geven. Zeker ook als het een verdediger is. We leiden in Nederland niet zo veel goede verdedigers op”, aldus Brands, die tevreden is over Koch. “Menno ontwikkelt zich uitstekend, heeft veel talent. Hij heeft een goed postuur voor een centrale verdediger, is groot en sterk. Hij brengt voetballend ook iets extra’s en heeft een goede mentaliteit. Ik heb er vertrouwen in dat hij bij PSV een mooie toekomst tegemoet gaat.”

Translate »