Contract jeugdspeler Koch

In het Philips Stadion heeft vrijdagochtend jeugdspeler Menno Koch zijn handtekeningen

gezet onder een nieuwe verbintenis bij PSV. Menno Koch (17) speelt het komende seizoen in de A1 van PSV.

Menno Koch speelt al sinds het seizoen 2006-2007 (D1) bij PSV. De verdediger, geboren op 2 juli 1994, doorliep alle jeugdelftallen en maakt komend seizoen deel uit van de A1. Ook Koch was vrijdagochtend op het kantoor van technisch manager Marcel Brands om een handtekening te zetten onder een nieuw jeugdcontract. Zijn moeder moest uiteraard meetekenen. “Het is natuurlijk prachtig om voor een club als PSV te mogen spelen. Uit dit contract spreekt enorm veel waardering uit.” Koch maakte samen met Memphis Depay deel uit van de WK selectie onder 17 jaar, dat helaas met een teleurstellend resultaat terugkeerde uit Mexico. Koch speelde daarin de laatste groepswedstrijd voor Oranje die jammerlijk met 3-2 verloren ging tegen gastland Mexico. Hieronder nog enkele foto’s van de contractondertekeningen.

Translate »